دسته‌بندی نشده

آیا فیزیوتراپی برای قلب ضرر دارد؟

فیزیوتراپی و ارتباط آن با بیماری‌های قلبی

تحقیقات نشان می‌دهد که ورزش برای اکثر بیماران مبتلا به بیماری قلبی ایمن و موثر است. نداشتن فعالیت بدنی و بی‌تحرکی از عوامل خطر‌‌ساز برای ابتلا به بیماری‌های قلبی شمرده می‌شوند.

تاثیر فیزیوتراپی بر بهبود سلامت قلب

تاثیر فیزیوتراپی بر بهبود سلامت قلب

فیزیوتراپی به کاهش سرعت پیشرفت بیماری‌های قلبی و کاهش عوامل خطر کمک می‌کند. همچنین به این ‏دلیل که باعث افزایش ضربان قلب و ظرفیت تنفسی می‌شود، می‌تواند برای قلب بسیار مفید باشد.

کاربرد فیزیوتراپی در درمان بیماری‌های قلبی

انجام تمرینات فیزیوتراپی برای بهبود بیماری‌های قلبی

انجام تمرینات فیزیوتراپی برای بهبود بیماری‌های قلبی

داشتن یک برنامه ورزشی مناسب یکی از مهم‌ترین عوامل در بهبود بیماری قلبی است. بسته به شدت بیماری، بیمار چندین هفته استراحت می‌کند و تمرینات بدنی محدودی را انجام می‌هد. سپس زمانی‌که بیمار و فیزیوتراپیست احساس کنند که روند بهبودی سرعت گرفته، انجام پیاده‌روی کوتاه و بالا و پایین آمدن از پله‌ها را پیشنهاد می‌کند.

با گذشت زمان، تمرینات سخت‌تری معرفی خواهند شد. بیشتر تمرینات ریکاوری بیماری قلبی، هوازی هستند که به طور خاص با هدف تقویت قلب انجام می‌شوند. پیاده روی، دوچرخه سواری، شنا و دویدن همگی نمونه‌هایی از ورزش‌های هوازی هستند.

این تمرینات بسیار دقیق انتخاب شده و بر اساس شدت بیماری، متفاوت خواهند بود. هدف بسیاری از این تمرینات، تقویت عضلات پا برای کمک به بهبود تحرک و استقلال بیمار است.

فیزیوتراپی قلب شامل چه مواردی است؟

انجام ورزش‌های هوازی برای بهبود سلامت قلب

انجام ورزش‌های هوازی برای بهبود سلامت قلب

فیزیوتراپی قلب و عروق شامل آموزش بیمار، اصلاح فعالیت‌های بیمار و جلسات ورزشی 3-4 بار در هفته تحت نظارت یک فیزیوتراپیست است.

برنامه‌های فیزیوتراپی قلب و عروق برای افزایش کیفیت زندگی، توقف پیشرفت بیماری، کاهش عوارض ثانویه ناشی از عوامل خطر و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی از طریق ورزش‌ها و اصلاح شیوه زندگی طراحی شده اند.

چرا بیماران قلبی برای انجام تمرین به فیزیوتراپیست نیاز دارند؟

انجام تمرینات به کمک فیزیوتراپیست برای بهبود بیمار قلبی

انجام تمرینات به کمک فیزیوتراپیست برای بهبود بیمار قلبی

بیماران قلبی به فیزیوتراپیست نیاز دارند که آن‌ها را راهنمایی کند که کدام تمرینات را باید انجام دهند، چقدر فعالیت برای آنان مناسب است و چه زمانی آماده پیشرفت و انجام تمرینات شدیدتر هستند.

همچنین آن‌ها در حین ورزش ضربان قلب، سطح فشار خون و سطح فعالیت بیمار را زیر نظر دارند و به آن‌ها کمک می کنند تا بدانند عملکردشان چگونه است تا بیش از حد خسته نشوند.

فیزیوتراپیست با شما همکاری خواهد کرد تا میزان و شدت تمرین ورزشی‌تان را تعیین کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *